Истината за купуването и продаването на акаунти

Истината за купуването и продаването на акаунти

1961
0
Facebook

Има много причини поради която може да сте решили да купите или продадете акаунта си. Липсата на време е една от водещите причини за продажбата на акаунти от играчи на Clash of Clans. От друга страна купувачите не искат да играят с месеци докато достигнат определено ниво. Какво и да кажем и двете страни си имат своите причини и не ги виним. Ако обаче сте достигнали до решението да купите или продадете акаунт трябва да знаете няколко неща и подводни камъни.

Първото най-важно нещо е, че продаването/купуването на акаунти е против условията и правилата на Суперсел за ползване на играта. Това означава, че ако евентуално нещо се обърка не можете да разчитате на тяхната помощ. Отделно ако ви хванат, че акаунта ви е купен или има нещо нередно свързано с него, то вие ще бъдете баннати моментално.

Ако сте закупили акаунт в Клаш оф Кланс, но не сте закупили Game Centre или Google акаунта и разчитате, че продавача ще unlink-не селото от акаунта си, може да изпаднете в много лоша ситуация. Продавачът във всеки един момент може да си върне акаунта като се логне отново в Клаша. Имате две опции:

  1. Да се свържете със Суперсел и да скалъпите някаква история, като се надявате, че няма да ви локализират и баннат. Тогава губите всичко – и парите, и акаунта.
  2. Да живеете с мисълта, че някой друг може да си го вземе когато си поиска.

Buy sell clash of clans account

Ако обаче сте закупили целия акаунт (Гейм център и Клаш), сменили сте всички пароли, махналите сте другите игри свързани с акаунта, то вие сте малко по-сигурен, че няма да ви го вземат обратно. Обаче тук се крие друг риск. Ако продавача е логнат в Клаш оф Кланс със същия този акаунт, той ще може да си влиза спокойно и да прави каквото си иска. Трябва да сте сигурни, че той е ънлинкнал устройствата си от акаунтите.

Clash of Clans не е състезание, а игра за забавление. Минавайки през всяко едно ниво на играта ще ви донесе различни емоции. За това ние съветваме да си играете със собствен акаунт и да се развивате нормално. Не се впускайте в рисковани сделки.

SHARE

LEAVE A REPLY