Ийгъл Артилери (Eagle Artillery)

Ийгъл Артилери (Eagle Artillery)

2505
0
Facebook

Eagle Artillery е новия и ексклузивен дефенс за Таун Хол 11 в играта Clash of Clans. От Суперсел го описват по следния начин: “Ийгъл Артилери-то има почти всеобхватен обсег и стреля по вражеската армия с експлозивни снаряди. Но той няма да се активира докато противника не пусне голяма част от армията си.” От описанието и от това, което знаем при подсказванията преди ъпдейта към ТХ 11, става ясно, че тази Дефанзивна Сграда е най-силния дефенс в играта Клаш оф Кланс.

Той цели както наземни така и въздушни единици. Обхвата му е буквално цялата карта на играта, но има и мъртва зона около него (също както и Мортара, но по-голяма). Когато ви нападнат в началото той няма да е активен. При пускането обаче на все повече и повече единици от страна на противника, Eagle Artillery-то се активира. След активацията той избира струпани единици и изстрелва 3 последователни изстрела по нея. Засича къде има най-голяма концентрация на “здраве” (hit points) и стреля по тях. След това има 10 секундна пауза и следва втори залп. Трябва да знаете, че той прави много демидж на единицата, която цели, но има и малък Splash Damage.

Като имате предвид, че Eagle Artillery има мъртва точка и се активира чак след като голяма част от армията ви е пусната е добра идея той да бъде разположен по средата на базата. С тази защита от Суперсел ни подсказват да използваме повече хибридни атаки с отбор, които да цели унищожението на Eagle Artillery-то и след това втора фаза на атака с други единици.

Този дефенс претърпя промяна от първоначалния си облик. На КлашКона през Октомври 2015 атака му беше лазер, който не изпуска мишената си, но сега е преработена в три последователни удара. Това е и единствената Дефанзивна Сграда, която заема 4х4 място. Когато си избере мишена за целене, то на нея се появява един хексагон, който я обозначава.

  • Активира след само след като противника е пуснал поне 150 единици място от армията си (всеки герои е по 25 места, всеки нормален спел е 10 места и всеки дарк спел е 5 места).
  • Има огромен обсег на действие, но и мъртва зона.
  • Цели въздушни и наземни единици.

 

Брой на Ийгъл Артилери (Eagle Artillery), които можете да имате според нивото на Таун Хола (Town Hall):

Ниво на Таун Хол   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11
Брой Eagle Artillery   0   0   0   0   0   0   0   0   0   0   1

 

Спецификация:

Обсег Скорост Вид Тип Любима мишена
7-50 11.5 сек Splash Земя и Въздух Голем (3х Демидж)

 

Нива на Ийгъл Артилери (Eagle Artillery):

Ниво Деминж на удар Splash Здраве ЦенаGold Зареждане Elixir Време за направа Опит XP Нужен ТХ
1 250 15 4,000 8 мил. 35,000 10 дни 929 11
2 300 20 4,400 10 мил. 40,000 14 дни 1,099 11

 

Снимка на различните нива:

Eagle Artillery1 Eagle Artillery2
Ниво 1 Ниво 2
SHARE

LEAVE A REPLY