Защо не можем да използваме героите си във войната?

Защо не можем да използваме героите си във войната?

2910
0
Facebook

Сигурно много от вас се питат този въпрос и се дразнят от факта, че не могат да използват героите си във войната. Въпреки,че войните са една от най-готините част на играта Clash of Clans много хора ги пропускат само заради ъпгрейда на кинга или куина. Още от началото на войните всички се питаха “защо не можем да използваме героите си във войните” и след многократно задаване на този въпрос към Суперсел, най-накрая получихме отговор по имейла. Ето какво гласи той, преведен буквално от английски:

Има няколко технически проблема с използването на Героите във войната, но не и в мултиплеъра. Да не споменаваме и странната комбинация от защитаващи герои, регенериращи се герои, атакуващи във войната герои, използване на герои преди ъпгрейда да е свършил и ниво на героя във войната. Главната причина обаче е, че във войната се взима снимка на базата когато започне и се поставя без да може да се променя, а при атаките нещата са динамични и могат да се променят. Това, което искаме да добавим е, че не сме изцяло изхвърлили идеята за атакуващи герои, но за сега го оставяме така поради техническата сложност на ситуацията.

Това, което искат да кажат е, че за защитата нещата са лесни: взима се актуалното състояние на базата в момента точно преди войната и нищо не се пипа по нея. Докато при атаките вече нещата са по-сложни. Ако героя ви “спи”, как да бъде събуден точно за момента на атаката.

Лошото е, че колкото повече вдигаш левел и се катериш нагоре, толкова по-трудно става без героите… особено без кралицата. Разликата в процентите на демидж на база може да е голямо със или без герои. За това пред вас има два варианта:

  1. Да не участвате във войните докато се ъпгрейдват.
  2. Да ги замените с подходяща единица.

Как да заменим Кинга?

Кралят е известен с многото си здраве и добрия демидж, който прави. За това търсим единица, която да е подобна по показатели. Това естествено е ПЕКАТА. Спокойно можете да си вземете една ПЕККА, която да влезне в ролята на Кинга. Да, ще отнема място от армията ви, но това ще е временно, докато Кинга не стане.

Как да заменим Куина?

Тук нещата са малко по-сложни поради големия обсег на Кралицата. Другото е, че тя има и “втори” живот с нейното абилити. Така, че задачата ни става още по-сложна. За радост обаче след ъпдейта на Клаш оф Кланс през 2016, те представиха Боулера. Той е с голям обхват, който може да замести кралицата. Може да направите няколко комбинации, например само 5 боулера или 3 боулера с Хийлъри.

Тренирайте!

Естествено не можете да очаквате същите резултати както когато имате герои, но можете да се постараете да достигнете до 2 звезди. Също така не нападайте вашия номер, това може да се окаже сложна задача. Най-добре е да нападнете бази с един ТХ ниво по-надолу.

Ако не можете да понесете загубата, то тогава по-добрия вариант е да не участвате във войните докато героите не са ви готови.

Аз лично играх във войните близо 2 месеца без Куин и свикнах. След това като се появи нещата бяха коренно различни!

 

SHARE

LEAVE A REPLY