Други

Други

Всеки си мисли, че другите сгради са някой неща, които не са от значение в играта Clash of Clans. Но тук ние сме сложили най-важната от всички сгради – Таун Хола. От него започва всичко. Таун Хола контролира много аспекти от играта – колко Дефанзивни Сгради можете построите, кое ниво могат да достигнат, какви противници ще ви се паднат във войната и в мултиплеъра и още ред неща. Макар и да не прави нищо сам по себе си освен на прибира строителите и селяните по време на атака, това е сградата, чиито унищожение ви носи неминуема победа. За това ако играете за купи трябва да го пазите възможно най-добре. В началото на играта девелоперите ни въвеждат в геймплея като показват как се вдига ТХ и как той отключва нови и нови неща. Така вие стигате бързо до 3-то ниво. След това обаче сте сам със себе си и вие решавате кога да го ъпгрейднете. Помнете, че бързото вдигане на ТХ, без да обръщате внимание и да вдигате другите сгради се нарича “ръшване” и то ще ви донесе проблеми в бъдеще. Силните кланове не допускат играчи с такива бази и войска.

Друга много важна сграда в тази секция е Клан Касъла. Той е основната причина играта Clash of Clans да е толкова социална и играна от милиони хора по света. Факта, че можете да си правите и присъединявате към кланове с много хора от различни националности и да си дарявате единици прави Клаша предпочитано вечерно развлечение. Клан Касъла може да се използва за защита и нападение, като единиците, които са в него са различни в двата случая. Постоянно променящата се игра прави комбинацията от единици различна след всеки ъпдейт. Примерно след ъпдейта с Дарк Спеловете единиците с малко здраве като Магове, Арчери и Вещици не са предпочитани за защита. В Клан Касъла можете да прегледате и профилите на всички членове на вашия клан, да ги повишавате или гоните (ако имате дадените права за Елдер или Ко-Лидер), както и да наблюдавате донейта. След един от ъпдейтите през 2015 година от Суперсел въведоха и Нива на Клана, което прави участието във войните още по-интересно. Всяко едно ниво ви дава определени предимства (Perks) за всички членове.

Препятствията са чакани от много играчи на Клаш оф Кланс защото те носят така бленуваните джемове и то напълно без пари. Колко често се появяват тези препятствия, колко джемове ви дават и как може да се използват прочетете в специалната страница, която е посветена на тях. Има и отделено място за Джем Бокса, който излиза от вереме на време и ви дава 25 Джема.

Ако сте решили да направите вашето село по естетично, можете та разгледате секцията с декорациите в играта. Там са описани цените и кой левел трябва да достигнете, за да ги отключите.

Тук можете да намерите информация за всички други сгради в играта Clash of Clans на Суперсел. Едни от най-важните сгради са в тази секция на сайта. Не пропускайте да прочетете повече за тях и тяхното развитие.

Други Сгради:

  1. Таун Хол (Town Hall)
  2. Клан Касъл (Clan Castle)
  3. Декорации (Decorations)
  4. Препятствия (Obstacles)

Клан България е първият сайт свързан с играта Клаш оф Кланс, който ви дава такава информация на български език!