Дефанзивни

Дефанзивни

Тук можете да намерите пълна информация за всички Дефанзивни сгради в играта Clash of Clans на Суперсел. Както вече съобщихме сградите и тяхното разположение са изключително важно за правилното развитие на всеки играч. Целта ни е да дадем абсолютно точна и добре структурирана информация на посетителите на сайта Clash of Clans Bulgaria.

Всички дефанзивни сгради са съобразени с най-новите ъпдейти на играта и фактите в тях са изцяло на Български език за улеснение на нашите читатели. Като дефанзивни сгради считаме не само оръдията, кулите и другите “стрелящи” сгради, а и капаните. Те са изключително важни за изхода на дадена битка, а правилното им разположение могат направо да ви спечелят дефенса. Стените са друг важен аспект, който определя вашия успешен дефенс. Те не напразно са и най-скъпата “сграда” в света на Клаш оф Кланс. За да вдигнете само една стеничка от левел 1 до последния левел ще са ви нужни 8 821 050 злато. А като общ брой стените за ТХ 10 са 275!

След прословутият ъпдейт за ТХ 11 в края на 2015г. от Суперсел добавиха супер мощният Ийгъл Артилери. Тази дефанзивна сграда има огхват колкото цялата карта, но и мъртва зона. Така Clash of Clans за играчите от по-висок левел стана доста по сложно правенето на 3 звезди при атака.

Дефанзивни Сгради:

 1. Оръдие (Cannon)
 2. Кула (Archer Tower)
 3. Топ (Mortar)
 4. Въдушна Защита (Air Defence)
 5. Уиз Кула (Wizzard Tower)
 6. Духалка (Air Sweeper)
 7. Тесла (Hidden Tesla)
 8. Арбалет (X-Bow)
 9. Инферно (Inferno Tower)
 10. Ийгъл Артилери (Eagle Artillery)
 11. Стени (Walls)
 12. Капани (Traps)
  1. Бомби (Bombs)
  2. Пружини (Spring Traps)
  3. Гигантски Бомби (Giant Bombs)
  4. Въздушни бомби (Air Bombs)
  5. Въздушни мини (Seeking Air Mines)
  6. Скелети (Skeleton Traps)

Клан България е първият сайт свързан с играта Клаш оф Кланс, който ви дава такава информация на български език!