Дарк Еликсир

Дарк Еликсир

След представянето на Дарк Еликсира в Clash of Clans излезна и една изцяло нова казарма – Дарк Казармата. В началото можехме да правим само Минион, Хог и Валкири, но с течение на времето от Суперсел представиха и нови единици, които навлезнаха в ежедневието на всеки играч. Те се използват в толкова много стратегии, че ще ни е нужно много време да ги опишем.

Правилната комбинация от норманите единици с тези от Дарк Казармата носят много успехи на играчите от по високите нива. Във войните вече е трудно да си представим атака без помощта на Големи и Лави. Те обират целия бой от Дефанзивните сгради като пазят единиците, които чистят зад тях.

Вещиците от своя страна със своите скелети са идеални за отклоняването на огъня на Сингъл Таргет Инферно кулите. Така другите единици като пеката могат да влезнат навътре в базата и да ги унищожат. Интересното при Дарк единиците е, че трудно се играе само с тях. Те искат подкрепление от нормалните единици.

Хоговете са друга любина единица на много играчи на Clash of Clans. Възможността им да прескачат стени и да се целят в дефенса на противника ги прави предпочитани за много хора. Трябва да внимавате с двойните Гигантски бомби обаче, защото те правят малко по-сериозен демидж на Хоговете. Ако сте решили да играете с тях е добра идея да си носите малко повече Хийл Спелове със себе си.

Валкирите са често пренебрегната единица поради непредвидимото им поведение на бойното поле. Техния изкуствен интелект е честно обект на ъпдейти и така играчите трудно свикват с тази единица. Тяхната възможност да отиват между две или повече сгради и да правят Splash damage е добро предимство. Но хората не могат да предвидят колко сгради ще останат здрави, за да може се предвиди на къде ще хване Валкира.

Минионите са еквивалентите на стрелците за въздуха. Те имат малко повече демидж и здраве, но за сметка на това заемат две места. Използват се най-често в комбинация с балони и лави при въздушните атаки, но може да ги срещнете и като заместители на други единици при фарменето. Друго предимство, което имат е фактът, че някои дефанзивни сгради като оръдието не ги целят.

Разгледайте всяка една от тях в менюто по-долу.

Дарк Еликсир:

  1. Минион (Minion)
  2. Хог (Hog Rider)
  3. Валкирий (Valkyrie)
  4. Голем (Golem)
  5. Вещица (Witch)
  6. Лава (Lava Hound)
  7. Боулер (Bowler)

Клан България е първият сайт, който да ви представи подробна информация за всички единици и войници в играта Клаш оф Кланс на български език.