Група 3

Група 3

Тежката артилерия при битките може да откриете в Група 3 на войската в Казармата. Там се помещават страшните единици като Пекка и Дракон. Всеки играч на Clash of Clans бърза да отключи тези войни и да ги изпробва в битка. Някои от по-ниските левели участници във войните сформират армия единствено от дракони и така си осигуряват трите звезди.

Има една специфична единица, чието име е Хилър. Тя е единствената фигурна, която не прави никакъв демидж, а само хийла другата част от войската. Има много тактики с нея и тяхната бройка пряко зависи от това, което искате да постигнете в битката. Вече се наблюдават атаки с Куин и 5-6 хилъра зад него. Тя е доста успешна срещу отворени бази. Добре е да знаете, че хилъра е по ефективен с единици с повече здраве.

Дракона е една от единиците, които се използва от играчи от всяко ниво. Има стратегии, които комбинират Дракони, Лави и Балони. Те са ефективни срещу бази с малко по-нисък левел на Въздушна защита. Може да наблюдавате играчите от ТХ 8 и ТХ 9 да използват армии единствено от Дракони и да си подсигуряват 3-те звезди.

Пеката е бавна е тежка единица, но със сериозен демидж. Използва се за сгради с повече здраве като Златното хранилище или Дарк Еликсир Хранилището. Пазете ги обаче от Скритите Тесли. Те имат двоен демидж на пеките.

Група 3:

  1. Хилър (Healer)
  2. Дракон (Dragon)
  3. Пекка (P.E.K.K.A.)
  4. Бейби Дракон (Baby Dragon)
  5. Миньор (Miner)

Клан България е първият сайт, който да ви представи подробна информация за всички единици и войници в играта Клаш оф Кланс на български език.