Група 2

Група 2

В Група 2 идват вече по-основни единици за играта Клаш оф Кланс. Много от тях се използват и от висок левел играчи при различните стратегии във фарменето и войните. Разнообразието между тях може да ви бъде полезно ако знаете какво правите и кога да ги използвате. Единиците от тази група са малко по специфични и всяка се използва по определен начин.

Да вземем например Гиганта. Той е сравнително евтин вариант ако искат е да направите щит, който да отклонява огъня на дефенса докато другите единици зад тях чистят. Ако обаче използвате гигантите, за да унищожите Дефанзивните Сгради може да ви излезе малко по-скъпо. Всичко отново се свежда го стратегията ви в играта и колко ресурс искате да отделите за армия. Рядко се виждат гиганти в комбинация с Големи например.

Бомбера е друга единица, която почти винаги присъства в армията на всеки играч на Clash of Clans в България. След важен ъпдейт през 2013 година, бомберите станаха малко “по-умни” и сега целят стени, който ограждат дадена сграда. Преди те заемаха само едно място и тръгваха просто към най-близката стена. След хиляди оплаквания обаче, от Суперсел решиха да поработят малко над интелекта им и ги оправиха.

Балоните са най-често използвани от играчи в най-високите лиги като Титан и Ледженд. Там е много трудно да се намери подходяща база за силна наземна атака. Повечето стени са макснати и е голям късмет ако се направи дори и 1 звезда. За това хората правят комбинации от лави и балони с подкрепление от миниони.

Маговете са идеалната единица за чистене след големи и гиганти. Те са с много висок демидж и заемат сравнително малко място. Това им дава предимство пред другите по силни единици.

Разберете повече за тях и техните възможности като кликнете на някой от следните линкове:

Група 2:

  1. Гигант (Giant)
  2. Бомбер (Wall Breaker)
  3. Балон (Balloon)
  4. Маг (Wizard)

Клан България е първият сайт, който да ви представи подробна информация за всички единици и войници в играта Клаш оф Кланс на български език.