Група 1

Група 1

Тук можете да намерите информация за всички единици от Група 1 на играта Clash of Clans. Както вече съобщихме правилния им подбор е изключително важен за представянето Ви в битките, било то за фарм или във войната. Войниците в играта Клаш оф Кланс (Clash of Clans Bulgaria) са разделени на различни групи за по добро делене и оформление на войската.

Това са първите единици, които всеки един играч може да използва в самото начало на играта. За развитието си ще ви е нужна правилна комбинация от тези три единици докато сте ТХ 4 и 5. Съветваме младите играчи да търсят неактивни бази и да фармят за повече ресурс с гоблини. Те са изключително бързи и ефективни за събиране на нужния ресурс. На всеки му се струва, че арчерите бързо умират и това наистина е така. Но правилната комбинация с Гиганти и барбериъни, които да ги пазят отпред може да ви помогнат доста. Като има щит пред тях те могат да чистят спокойно.

Можете да разгледате секцията ни с атаки и тези в рейдове ако се интересувате как да използвате по-добре тези единици.

Група 1:

  1. Барбериън (Barbarian)
  2. Стрелец (Archer)
  3. Гоблин (Goblin)

Клан България е първият сайт, който да ви представи подробна информация за всички единици и войници в играта Клаш оф Кланс на български език.