Герои

Герои

В тази секция на сайта Clash of Clans Bulgaria можете да намерите пълно описание на Героите във играта на Български език. Героите са изцяло нов концепт на играта Клаш оф Кланс. Те са фигури, които не умират, а се регенерират след време. Имат две основни дейности – пазят вашата база като дефенс и атакуват заедно с армията Ви. Героите се превърнаха в неразделна част от всеки играч и са най-силните единици във редиците на вашата войска.

Когато са в базата ви а вие сте излезли от играта, има два възможни варианта – да ги оставите да спят или да пазят. Сигурни сме, че повечето от вас избират те да я пазят. Имайте предвид, че Героите са едни от най-силните дефенси и не трябва да ги оставяте на места къде Барбериъни и Стрелци лесно могат да ги докопат. Добър съвет е да ги прибирате малко по-навътре в базата. Така те са максимално ефективни при навлизането на вражеската армия.

Куина е цел номер 1 при започването на всяка атака. Особено при хибридните атаки враговете ви ще се опитват да я премахнат преди да започнат основната част от нападението си. Това се прави, защото освен, че е много силна има и възможността да привлича вниманието на другите единици от целите им. Това много обърква играчите и е основна причина за загубите. За това ви съветваме да я разполагате към центъра на базата заедно с Таун Хола и Клан Касъла.

Кинга за защита не е толкова ефективен, защото не може да цели въздушни единици. Той обаче компенсира със силна атака. Когато навлезе в центъра на вражеската база и му се пусне Абилитито (Iron Fist) нищо не може да го спре. Между другото правилното пускане на Абилититата на Героите си е цяла наука. Трябва си значителен опит и хладнокръвие докато усвоите това изкуство.

След представянето на ТХ 11 през Октомври 2015 стана ясно, че ще има 3-ти герой в играта Clash of Clans. Той е вече факт и се казва Grand Warden. Интересното при този герой е, че той се отключва чак при Таун Хол 11 и се прави с Еликсир, за разлика от другите два героя, които се правят с Дарк Еликсир. Той се квалифицира повече като поддържаща единица, тъй като има малко здраве. Друго интересно около него е аурата му, която дарява единиците в нея с допълнително здраве. Трябва да знаете, че той има и два моуда – земен и въздушен, които можете да сменяте.

Герои:

  1. Кинг (Barbarian King)
  2. Куин (Archer Queen)
  3. Гранд Уарден (Grand Warden)

Клан България е първият сайт, който да ви представи подробна информация за всички единици и войници в играта Клаш оф Кланс на български език.