Военни

Военни

Тук можете да намерите информация за всички Военни сгради в играта Clash of Clans на Суперсел. За да победите противника си ви е нужна правилната комбинация от армия и магии (да не забравяме и умения). Знаете ли коя е най-голямата сграда в играта по територия? Не, не е Таун Хола, а Арми Кампа. Домът на всички готови войници, които чакат да бъдат използвани в битка. Ако приближите достатъчно до един от Арми Камповете и кликнете върху него, някои от войните ще ви поздравят. Стрелците вдигат лъковете си, а барбериъните – мечовете си.

Но всички тези войници имат специално мятсто където да ги “правите” и това са казармите. Разполагате с 4 казарми на брой при по-високите левели Таун Хол. Трябва да уточним всъщност, че говорим за нормалните Еликсир Казарми. Там можете да правите единици само с този ресурс. От 2013 година насам вече има и друг вид казарма – Дарк Казармата. Там се помещават по-силните Дарк единици като Голем и Вещица. От този тип казарма обаче имате само 2 броя ако сте над ТХ 8. Двата типа казарма позволяват на играчите на Клаш оф Кланс да избират многообразна армия, която кореспондира с целта на тяхната атака. Дарк Еликсир единици подпомагат нормалните в преследването на трофеите или фарминга.

Лабораторията на своя страна е сградата, която прави единиците и магиите ви по-силни. Там можете да вдигане нивото на всяка единица според вашия Таун Хол. Бъдете обаче селективни, защото Лаба е само един, а ъпгрейдите са много и отнемат време. Съветваме ви да ъп-вате единиците и магиите, с които най-много играете.

Като стана дума за магии не можем и да не споменем двата вида Спел Факторита. Еликсир Спел факторите е създадено още с първите стъпки на играта а Дарк Спел Факторито беше пуснато през 2015 година. Там можете да правите разнообразни магии използвайки само Дарк Еликсир, докато в нормалното фактори се използва само еликсир. Интересен факт за магиите е, че в миналото за да си направите едни прости светкавици ще ви е било нужно 30 000 злато и 2 часа.

Научете повече за сградите, които ви предоставят тази армия.

Военни Сгради:

  1. Арми Камп (Army Camps)
  2. Казарми (Barracks)
  3. Дарк Казарма (Dark Barracks)
  4. Лаборатория (Laboratory)
  5. Спел Фактори (Spell Factory)
  6. Дарк Спел Фактори (Dark Spell Factory)
  7. Кинг Алтар (King’s Altar)
  8. Куин Алтар (Queen’s Altar)

Клан България е първият сайт свързан с играта Клаш оф Кланс, който ви дава такава информация на български език!