Анти-хак доклад за Юли, 2016

Анти-хак доклад за Юли, 2016

2679
0
Facebook

Последните БАН вълни започнаха приблизително преди 2-3 месеца. Всички свикнахме с това и сега ни е значително по-добре. Вече не виждаме странности във войните или при фарма. Опитите на Суперсел да накаже нечестните играчи за сега се оказват много успешни и продължават все още. За това решихме да пишем какво става в момента и дали скоро акцията ще приключи.

Но преди това нека направим една анкета:

Какво мислите за хакването на Clash of Clans?

Какво се случва с xMod?

Всички по едно време си мислихме, че баннването и модинга ще се превърнат в една никога не спираща игра на котка и мишка. Но xMod-а един от най-разпространените модове на играта вече е в миналото. В началото от Суперсел казаха, че ще се отнесат по-леко към играчите с xMod, но това не се случи. Всички отнесоха банове. Следващата вълна стартира вчера когато Фейсбук страницата им е вече свалена и сайта им не зарежда. По всичко личи, че Суперсел са ги натиснали и са приключили с тях. Така, че една ера в чийтването на Клаша приключи.

На пазара излезна нов мод – Burner Accounts?

Все още е рано да се каже дали модинга е приключил. Да, наистина повечето клашъри спряха да чийтват, но все още се намират тарикати.

Повече и повече Военни Кланове започнаха да използват така наречените Burner Accounts за да модват играта и все още да изкарват макс звезди от атаките си.

Как работи Burner Account? Много просто. Правите си един нов ТХ3 акаунт, вкарвате го във войната, модвате играта и тренирате колкото си искате върху играча, който ще нападате. След това атакувате с главния си профил. Дори и да ви хванат ще ви изгори само ТХ3 акаунта, но това не ви интересува, защото той се прави за 5 минути.

Не е сигурно обаче, какво ще направят Суперсел по въпроса, защото те могат да свържат IP-тата на акаунтите. Дали ще последват банове на тази основа? Не се знае…

Заключение.

Моят съвет е да не чийтвате. Можете да си играете без да чийтвате и да се радвате на играта. Тя е направена за тази цел. Отделно не си струва да живеете в страх да не ви баннат постоянно. Суперсел затягат положението всеки ден.

 

SHARE

LEAVE A REPLY